Ullakko – Welcome to wonderland

ULLAKON UUMENISSA

Cafe Noir - Pikku Pariisi

Bonsoir, bonne nuit, bonjour! Tervetuloa Pariisin kattojen alle. Sous les toits de Paris!

Istu hetkeksi nauttimaan lasillinen viiniä, tilaa Taikurilta pullo kuohuviiniä, elä tänään ja nyt! Pariisin katukahvilat, taiteilijoiden atmosfääri, romanttinen hetki punavalkoruudullisten pöytien ääressä: Voilà!

PUUTARHA

Ullakon puutarha

Kukkameren keskellä on ihmisen hyvä istua ja siemailla välkehtivää drinkkiä. Puutarha on elämysten valtakunnan värikäs ja mystinen sisin. Ennennäkemätön ihmemaailma; ruohoseinät, mystiset ruusut, värikkäät juomat: kesä jatkuu ja jatkuu Ullakon Puutarhassa.

DISKO

Maailman pienin disko

Maailman pienin disko on muutakin kuin 7 neliötä tilaa jorata. Se on kimaltavan verhon takana avautuva satumaailma, joka vie sinut taianomaiselle retkelle. Ilo kumpuaa värikkäistä drinkeistä, säkenöivästä musiikista ja siitä fiiliksestä, 
minkä vain maailman pienin disko tarjoaa. Stayin’ alive, Lucky star, Let’s get it on.

LOUNGEBAARI

Ullakko Lounge

Löytöretkeilijöiden Lounge – Liisa Ihmemaassa, Indiana Jones, Phileas Fogg. Miten kokonainen mielikuvitusmaailma mahtuu yhteen huoneeseen?

Löytöretkeilijöiden Lounge kokoaa yhteen ne kaikki parhaat seikkailijat, tarinat ja tarinankertojat.
Old fashioned, Hemingway Special, Harvey Wallbanger.

Mitä sinun sisäinen löytöretkeilijäsi nauttii drinkkilasistaan? Kysy Taikurilta mikä on illan drinkkilista, ylläty ja yllätä. Drinkkilista vedetään aina hatusta ja olut on kylmää, kun löytöretkeilijät kokoontuvat loungessa:
Ullakon baaritiskiä ympäröivässä, viihtyisässä aulassa.